Formula AA Acut Care

Azon madarak számára lett kifejlesztve melyek kritikus állapotban vannak. Ez a táp magas kalóriájú, tápláló, sűrű keverék, mely újra erőt ad a legyengült madarak részére. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 

A termék jelenleg nem kapható!

Formula APD Proventricular

PDD-ben és felszívódási zavarban szenvedő madarak részére ajánlott, magas vitamin, ásványi anyag és protein tartalmú táp. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 
16,000.00 ft.
 Egységár: 17,636.68 ft/kg
Kiszerelés: 907.20 g
 A vásárláshoz be kell jelentkeznie!

Formula AR Reducing Care

Azon madarak részére, melyek túlsúlyban szenvednek. Alacsony zsír és energia tartalmú táp, magas rosttartalommal, biztonságos módja a lassú kalóriacsökkentésnek. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 

A termék jelenleg nem kapható!

Formula AK Renal Care

Ez a táp megkönnyíti a vesék működését, a vesefunkciókat javítja. Stresszes, kiegyensúlyozatlan madarak számára ajánljuk. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 

A termék jelenleg nem kapható!

Formula AL Liver Care

Azon madaraknak ajánljuk, melyek májbetegségben, májelégtelenségben szenvednek. Kevés proteint tartalmaz, viszont vitamin és ásványi anyag tartalma magas. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 

A termék jelenleg nem kapható!

Formula AI Intestinal care

Azon madarak számára ajánljuk, melyek orvosi kezelés alatt állnak vagy emésztőrendszeri problémákkal küzdenek. A táp lassabban megy végig az emésztőrendszeren, ezáltal jótékony hatással van az emésztésre és kiválasztásra, csökkenti a hasmenést. CSAK ÁLLATORVOSI VÉNYRE RENDELHETŐ!
 

A termék jelenleg nem kapható!