Wisbroek Sesam Sticks

A Wisbroek Sesame Stickeket kifejezetten a papagájok részére fejlesztették ki. A rudak extrudáltak, így extra ropogósak. Nem adtak hozzá mesterséges színezéket vagy aromát. Kellemes nassolnivaló vagy ízletes jutalom, de nagyon jó a táplálékkereső játékokba is. Tökéletesen illeszkednek a madár kiegyensúlyozott étrendjébe.
 
AKCIÓ -10%
3,310.00 ft.

A termék jelenleg nem kapható!

Wisbroek Parrot Nut Blend Daily Large

A Wisbroek Parrot Nut Blend Daily egy teljes értékű mindennapi táplálék papagájok számára, olajos magvakkal és diófélékkel kiegészítve.
Az egyedülálló extrudálási eljárás során a sokféle alapanyagból nagy nyomás alatt finom ropogós pelleteket alakítanak ki. Minden szem pellet tartalmazza az összes olyan tápanyagot, amelyre a madárnak szüksége van a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A pellet mellett nincs szükség extra adalékokra. Összetevőink kiválóan illeszkednek a vadon élő papagájok étrendjéhez. A pelletek valódi magvakkal és diófélékkel készülnek, mint például napraforgómag, kendermag, dió és lenmag.
 
AKCIÓ -10%
7,650.00 ft.

A termék jelenleg nem kapható!

Wisbroek Parrot Low Fat Daily Large

A Wisbroek Parrot Low Fat Daily egy teljes értékű mindennapi táplálék papagájok számára.
Különösen alkalmas madarak testsúlyának szabályozására.
 
AKCIÓ -10%
7,410.00 ft.

A termék jelenleg nem kapható!

Wisbroek Parrot Fruit Blend Daily Large

A Wisbroek Parrot Fruit Blend Daily teljes értékű mindennapi táplálék papagájok számára, gyümölcsökkel kiegészítve.
Az egyedülálló extrudálási folyamat során a sokféle alapanyagból nagy nyomás alatt finom ropogós pelletteket alakítanak ki. Minden szem pellet tartalmazza az összes olyan tápanyagot, amelyre a madárnak szüksége van a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. A pellet mellett nincs szükség extra adalékokra.
 
AKCIÓ -10%
8,365.00 ft.

A termék jelenleg nem kapható!