Senior Diet

Ezt a pelletet azon házikedvenceknek fejlesztettük ki, melyeknek vitamin és ásványianyag szükséglete magasabb az átlagosnál (idősebb madarak, jákópapagáj, leválasztott fiókák). Mivel a magas beltartalom nem minden madár számára szükséges, kérjük konzultáljon állatorvosával, amennyiben nem biztos a mefelelő táp kiválasztásában. További vitaminbevitelre nincs szükség. Gyümölccsel, zöldséggel naponta igény szerint kiegészíthetjük a madarak táplálását. Friss tiszta víz mindig álljon a madár rendelkezésére!
Ár lekérdezése:
Bővebb információk

Low Fat Maintenance

Azon madaraknak ajánljuk, akik túlsúlyban szenvednek, illetve túlsúlyos madarak költésénél is használható. Amennyiben költés idején alkalmazzuk, keverjük 2/3 részben a Low fat maintenance pelletet és 1/3 részben a High energy pelletet. További vitaminbevitelre nincs szükség. Gyümölccsel, zöldséggel naponta igény szerint kiegészíthetjük a madarak táplálását. Friss tiszta víz mindig álljon a madár rendelkezésére!
Ár lekérdezése:
Bővebb információk

High Energy Breeder

Költőpároknak, tenyészmadaraknak lett kifejlesztve, akik fiókákat nevelnek, illetve a leválasztott fiókákat is ezzel javasolt táplálni (nagyobb testű madarak esetén 3 hónapig, kisebb testű madarak esetén 1 hónapig is elegendő), mivel extra proteinnel, kálciummal és D3 vitaminnal látja el a feljődésben lévő madarakat. A táp segít a kirepülés, leválasztás alatt elvesztett testsúly visszanyerésében. További vitaminbevitelre nincs szükség. Gyümölccsel, zöldséggel naponta igény szerint kiegészíthetjük a madarak táplálását. Friss tiszta víz mindig álljon a madár rendelkezésére!
Ár lekérdezése:
Bővebb információk

Daily Maintenance

Ez a termék az általános pellet, melyet azoknál a madaraknál használjunk melyek nincsenek költési időszakban, sem fiókát nem nevelnek, valamint a régi étrendről a Roudybush termékekre való átszoktatásra is ez javasolt. Azon madaraknál akik krónikus tojás visszatartási problémában szenvednek, vagy hajlamosak a kalciumhiányra (jákópapagáj) 2/3 részben etessük ezzel a pellettel, egyharmad részben pedig a High-Energy , vagy Senior Diet pellettel, hogy a D3 vitamin bevitelt biztosítani tudjuk. További vitaminbevitelre nincs szükség. Gyümölccsel, zöldséggel naponta igény szerint kiegészíthetjük a madarak táplálását. Friss tiszta víz mindig álljon a madár rendelkezésére!
Ár lekérdezése:
Bővebb információk

California Blend

Egy egészséges keverék szárított gyümölcsökből (őszibarack, sárgabarack, szilva), zöldségekből (répa, paradicsom, káposzta) és a Daily Maintenance pelletből. További vitaminbevitelre nincs szükség. Gyümölccsel, zöldséggel naponta igény szerint kiegészíthetjük a madarak táplálását. Friss tiszta víz mindig álljon a madár rendelkezésére!
Ár lekérdezése:
Bővebb információk